NuMeRoSkoP od 1. 8. do 7. 8. 2011

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Vračamo se v preteklost. Soočamo se s svojimi dejanji. So ta temeljila na iskrenosti in poštenih namenih? Kdo ste vi v svojih globinah?
Oglej si celoten članek

Do določene mere nas definira naša družina, sorodniki, preteklost, naša okolica. Ste unikaten delček ali ste zvodeneli v nekaj, česar niste izbrali sami?

Število življenjske poti 1
V spremembi boste videli rešitev. Presodite, ali je to le beg pred realnostjo. Spremembe so sestavni del našega življenja, a le kadar so vaša odločitev.

Število življenjske poti 2
Kdaj zatirate svoja čustva – tista, ki niso lepa in prijazna? Niste slab človek. Vsi smo kdaj jezni ali nečesa ne ljubimo. Ne potlačite sebe.

Število življenjske poti 3
Odmaknili se boste v nekakšen pregled svoje preteklosti in vas samih. Kar ste bili, niste danes. Danes pa določate, kdo ste vi jutrišnjega dne.

Število življenjske poti 4
Morda ne boste našli časa, da bi se posvetili sebi. V tem primeru bodo naključja poskrbela, da se zamislite nad svojim ravnanjem. Kje niste korektni?

Število življenjske poti 5
Čustveno obdobje, ko bodo padle maske, spregledali boste laži. Tudi drugi bodo spregledali vaše morebitne laži. Kar ni dobro za vas, naj odide iz vašega življenja.

Število življenjske poti 6
Obdobje novih začetkov, ki pa se bodo zdeli zelo osamljeni. Zavedajte se, da lahko spremenite le sebe, a kdo ste vi? Dobro se povrne z dobrim. In slabo …

Število življenjske poti 7
Bolj kot sicer boste odprti v komunikaciji in povezovanju z drugimi. Zelo ugoden čas, da zgladite težavnejše odnose in razjasnite nesporazume.

Število življenjske poti 8
Bodite ustvarjalni in raziskujte otroka v sebi. Učinkoviti ste, kadar izhajate iz ljubezni. Imejte radi predvsem sebe – spoštujte svoje darove in jih uporabite.

Število življenjske poti 9
Čas prevzemanja odgovornosti za svoja pretekla dejanja, razmišljanja in namere. Četudi niste dejansko škodovali, ste imeli tak namen. Bodite bolj srčni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.