Magazin > Horoskop in Numerologija
57 ogledov

NuMeRoSkoP od 1. 8. do 7. 8. 2011

numerologija Flynet
Vračamo se v preteklost. Soočamo se s svojimi dejanji. So ta temeljila na iskrenosti in poštenih namenih? Kdo ste vi v svojih globinah?

Do določene mere nas definira naša družina, sorodniki, preteklost, naša okolica. Ste unikaten delček ali ste zvodeneli v nekaj, česar niste izbrali sami?

Število življenjske poti 1
V spremembi boste videli rešitev. Presodite, ali je to le beg pred realnostjo. Spremembe so sestavni del našega življenja, a le kadar so vaša odločitev.

Število življenjske poti 2
Kdaj zatirate svoja čustva – tista, ki niso lepa in prijazna? Niste slab človek. Vsi smo kdaj jezni ali nečesa ne ljubimo. Ne potlačite sebe.

Število življenjske poti 3
Odmaknili se boste v nekakšen pregled svoje preteklosti in vas samih. Kar ste bili, niste danes. Danes pa določate, kdo ste vi jutrišnjega dne.

Število življenjske poti 4
Morda ne boste našli časa, da bi se posvetili sebi. V tem primeru bodo naključja poskrbela, da se zamislite nad svojim ravnanjem. Kje niste korektni?

Število življenjske poti 5
Čustveno obdobje, ko bodo padle maske, spregledali boste laži. Tudi drugi bodo spregledali vaše morebitne laži. Kar ni dobro za vas, naj odide iz vašega življenja.

Število življenjske poti 6
Obdobje novih začetkov, ki pa se bodo zdeli zelo osamljeni. Zavedajte se, da lahko spremenite le sebe, a kdo ste vi? Dobro se povrne z dobrim. In slabo …

Število življenjske poti 7
Bolj kot sicer boste odprti v komunikaciji in povezovanju z drugimi. Zelo ugoden čas, da zgladite težavnejše odnose in razjasnite nesporazume.

Število življenjske poti 8
Bodite ustvarjalni in raziskujte otroka v sebi. Učinkoviti ste, kadar izhajate iz ljubezni. Imejte radi predvsem sebe – spoštujte svoje darove in jih uporabite.

Število življenjske poti 9
Čas prevzemanja odgovornosti za svoja pretekla dejanja, razmišljanja in namere. Četudi niste dejansko škodovali, ste imeli tak namen. Bodite bolj srčni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.