Numeroskop od 18. 6. do 24. 6. 2012

Naš odnos do drugih nam lahko veliko pove o naši notranjosti. Kakšen je Vaš odnos do nekoga, ki Vam popolnoma nič ne koristi?
Oglej si celoten članek

Kakšen do nekoga, ki ima korist od Vas - ste zato v dominantnem položaju in Vam to godi, za ceno ''uslug'' in pomoči? Pa Vaš odnos do nekoga, ki Vam nesebično nudi pomoč in roko, ne glede na Vaše obnašanje? Seveda – kakšen je Vaš odnos do Vas?? Se pohvalite, se grajate? Se ignorirate, potlačite? Preveč poudarjate?

Število življenjske poti 1

Popestrite svoj način komuniciranja. Dodajte nasmeh in postojte za hip; naj se Vam vendar vedno ne mudi naprej k naslednji zamisli v Vaši glavi.

Število življenjske poti 2

Bolj odločno se postavite za sebe; obenem pa ne prelagajte odgovornosti na druge. Vsi si zaslužimo drugo možnost. Tudi Vi. Vsi.

Število življenjske poti 3

Sprostite se in si dovolite biti drzni. Po čem si ne upate poseči? Sedaj je čas, da poskusite. Ne ciljajte prenizko. Zaupajte Vase in delujte.

Število življenjske poti 4

Bolj čustveno boste dojemali dogajanje okoli Vas. Morda bo potreben kak dan, da se umirite in dojamete, da je pravzaprav vse v redu.

Število življenjske poti 5

Iskati dokaze in potrditve je včasih bolj naporno kot prisluhniti sami sebi. Zakaj ne zaupate svoji lastni presoji? Svojemu notranjemu glasu?

Število življenjske poti 6

Po tednu odmika in razmisleka, boste postali odločni in na trenutke tudi neobzirni. Bodite predvsem korektni, tudi kadar ste jezni ali besni.

Število življenjske poti 7

Čustveno boste reagirali na vse okoli Vas. Vzemite si čas za premislek, preden izrečete besede, katerih ne boste mogli kar ''izbrisati''.

Število življenjske poti 8

Pred Vami se še naprej širi veliko novih poti. Pazljivo izbirajte. Kje se želite nahajati čez 10, 20 let? To naj bo vodilo.

Število življenjske poti 9

Kateri odnosi v Vašem življenju potrebujejo nekaj več pozornosti in Vaše potrpežljivosti? Morda tudi Vi sami? Posvetite se sebi in nato drugim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.