Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

Numeroskop od 18. 6. do 24. 6. 2012

Naš odnos do drugih nam lahko veliko pove o naši notranjosti. Kakšen je Vaš odnos do nekoga, ki Vam popolnoma nič ne koristi?

Kakšen do nekoga, ki ima korist od Vas - ste zato v dominantnem položaju in Vam to godi, za ceno ''uslug'' in pomoči? Pa Vaš odnos do nekoga, ki Vam nesebično nudi pomoč in roko, ne glede na Vaše obnašanje? Seveda – kakšen je Vaš odnos do Vas?? Se pohvalite, se grajate? Se ignorirate, potlačite? Preveč poudarjate?

Število življenjske poti 1

Popestrite svoj način komuniciranja. Dodajte nasmeh in postojte za hip; naj se Vam vendar vedno ne mudi naprej k naslednji zamisli v Vaši glavi.

Število življenjske poti 2

Bolj odločno se postavite za sebe; obenem pa ne prelagajte odgovornosti na druge. Vsi si zaslužimo drugo možnost. Tudi Vi. Vsi.

Število življenjske poti 3

Sprostite se in si dovolite biti drzni. Po čem si ne upate poseči? Sedaj je čas, da poskusite. Ne ciljajte prenizko. Zaupajte Vase in delujte.

Število življenjske poti 4

Bolj čustveno boste dojemali dogajanje okoli Vas. Morda bo potreben kak dan, da se umirite in dojamete, da je pravzaprav vse v redu.

Število življenjske poti 5

Iskati dokaze in potrditve je včasih bolj naporno kot prisluhniti sami sebi. Zakaj ne zaupate svoji lastni presoji? Svojemu notranjemu glasu?

Število življenjske poti 6

Po tednu odmika in razmisleka, boste postali odločni in na trenutke tudi neobzirni. Bodite predvsem korektni, tudi kadar ste jezni ali besni.

Število življenjske poti 7

Čustveno boste reagirali na vse okoli Vas. Vzemite si čas za premislek, preden izrečete besede, katerih ne boste mogli kar ''izbrisati''.

Število življenjske poti 8

Pred Vami se še naprej širi veliko novih poti. Pazljivo izbirajte. Kje se želite nahajati čez 10, 20 let? To naj bo vodilo.

Število življenjske poti 9

Kateri odnosi v Vašem življenju potrebujejo nekaj več pozornosti in Vaše potrpežljivosti? Morda tudi Vi sami? Posvetite se sebi in nato drugim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.