NuMeRoSKoP za 22. 8.–28. 8. 2011

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Vplivi števila 7 nas bodo spodbudili, da preudarimo resnično vrednost vsega. Življenja, ljubezni, nas samih, denarja, družine … Ni vse zlato, kar se sveti.
Oglej si celoten članek

Resnica, korektnost in strokovnost bodo rdeča nit tega tedna.

Število življenjske poti 1
Ste na poslovnem področju vedno korektni ali si dovolite manj, kot bi lahko dali od sebe? Kje leži razlog? Se trudite preveč ali premalo?

Število življenjske poti 2
Prekinite odnose in situacije, ki niso pristni. Pomembno je, da sami sebe dovolj spoštujete, da ne vztrajate pri gnilem jabolku.

Število življenjske poti 3
Pogumno raziščite megleno situacijo, ki vam še zdaj ne daje miru. Presenečeni boste, ko boste končno odkrili resnico.

Število življenjske poti 4
V komunikaciji zelo spoštujete pošteno besedo. V tem tednu boste prisiljeni povedati nekaj, kar bi raje zadržali zase. Pogumno.

Število življenjske poti 5
Vaša nagajivost se bo kazala v praktičnih potegavščinah; zavedajte pa se, da vas lahko marsikdo vzame resno. Previdno.

Število življenjske poti 6
Temelji življenja so pomembni. Če so trhli, jih zdaj popravite. Priznajte svoje napake. Ne krivite pa se za tuje slabo ravnanje.

Število življenjske poti 7
Kaj hitro si boste premislili, kaj vam je najbolj pomembno. Kdo pa ste vi v vseh teh različicah svojega mnenja? Je to resnično vaš Jaz?

Število življenjske poti 8
Čustveno obdobje, ko se bo resnica izkazala za pomembno predvsem na področju čustev in medsebojnih odnosov. Odložite maske in laži.

Število življenjske poti 9
V nasprotju z intuicijo, ki vas vodi v življenju, se tokrat spoprimite z iskanjem dokazov za določeno trditev. Potrdila bo vaše dvome.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.