Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSKoP za 22. 8.–28. 8. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Vplivi števila 7 nas bodo spodbudili, da preudarimo resnično vrednost vsega. Življenja, ljubezni, nas samih, denarja, družine … Ni vse zlato, kar se sveti.

Resnica, korektnost in strokovnost bodo rdeča nit tega tedna.

Število življenjske poti 1
Ste na poslovnem področju vedno korektni ali si dovolite manj, kot bi lahko dali od sebe? Kje leži razlog? Se trudite preveč ali premalo?

Število življenjske poti 2
Prekinite odnose in situacije, ki niso pristni. Pomembno je, da sami sebe dovolj spoštujete, da ne vztrajate pri gnilem jabolku.

Število življenjske poti 3
Pogumno raziščite megleno situacijo, ki vam še zdaj ne daje miru. Presenečeni boste, ko boste končno odkrili resnico.

Število življenjske poti 4
V komunikaciji zelo spoštujete pošteno besedo. V tem tednu boste prisiljeni povedati nekaj, kar bi raje zadržali zase. Pogumno.

Število življenjske poti 5
Vaša nagajivost se bo kazala v praktičnih potegavščinah; zavedajte pa se, da vas lahko marsikdo vzame resno. Previdno.

Število življenjske poti 6
Temelji življenja so pomembni. Če so trhli, jih zdaj popravite. Priznajte svoje napake. Ne krivite pa se za tuje slabo ravnanje.

Število življenjske poti 7
Kaj hitro si boste premislili, kaj vam je najbolj pomembno. Kdo pa ste vi v vseh teh različicah svojega mnenja? Je to resnično vaš Jaz?

Število življenjske poti 8
Čustveno obdobje, ko se bo resnica izkazala za pomembno predvsem na področju čustev in medsebojnih odnosov. Odložite maske in laži.

Število življenjske poti 9
V nasprotju z intuicijo, ki vas vodi v življenju, se tokrat spoprimite z iskanjem dokazov za določeno trditev. Potrdila bo vaše dvome.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.