NuMeRoSKoP za 5. 9.–11. 9. 2011

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Pred nami je čustven teden, ko bo najlažje oditi in se truditi pozabiti. Poglobite se v razlog, v vzrok, ne v posledice. Beg še nikoli ničesar ni resnično rešil.
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1
Bodite pogumni. V srcu, ne le v besedah. Biti glasen včasih pomeni dajati samemu sebi pobudo in skrivati dejstvo, da se Vam tresejo hlače.

Število življenjske poti 2
Odmaknili se boste – pomembno je, da tega ne počnete iz strahu, temveč zato, ker je taka Vaša odločitev in izbira. Vzemite si čas.

Število življenjske poti 3
Bolj boste ranljivi in občutljivi na vsako grobo besedo, kot ste sicer. Svet ni nevaren in ni nastal zato, da bi Vam škodoval. Umirite se.

Število življenjske poti 4
Vztrajajte. Brez razburjanja in pretiranih skrbi. Kadar smo v svojem centru, nas nihče in nič ne more zamajati. Kmalu bo vse dobro.

Število življenjske poti 5
V ključnem trenutku si boste premislili in naravnost šokirali okolico, pa tudi sebe. Je to beg, je to obramba ali le nestabilnost?

Število življenjske poti 6
Pomemben teden za Vaš odnos s seboj in z Vam ljubimi osebami. Čas je, da Vas ne skrbi najprej za druge, temveč za sebe.

Število življenjske poti 7
Obeta se Vam Življenjska šola – izkušnja, ki Vas bo zaznamovala za naprej. Sprejmite jo kot učiteljico, sicer se bo ponovila kasneje.

Število življenjske poti 8
Poslovno usmerjen čas, ko imate veliko več možnosti za povečanje dohodka ali podpis poslovne pogodbe. Zaupajte Vase.

Število življenjske poti 9
Zaključili boste neki odnos ali situacijo. Čas je za preporod. Čas je, da Vi zasijete. Dobrodošli, Vaš novi jaz, med nami. Kar tako naprej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.