Magazin > Horoskop in Numerologija
34 ogledov

NuMeRoSKoP za 5. 9.–11. 9. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čustven teden, ko bo najlažje oditi in se truditi pozabiti. Poglobite se v razlog, v vzrok, ne v posledice. Beg še nikoli ničesar ni resnično rešil.

Število življenjske poti 1
Bodite pogumni. V srcu, ne le v besedah. Biti glasen včasih pomeni dajati samemu sebi pobudo in skrivati dejstvo, da se Vam tresejo hlače.

Število življenjske poti 2
Odmaknili se boste – pomembno je, da tega ne počnete iz strahu, temveč zato, ker je taka Vaša odločitev in izbira. Vzemite si čas.

Število življenjske poti 3
Bolj boste ranljivi in občutljivi na vsako grobo besedo, kot ste sicer. Svet ni nevaren in ni nastal zato, da bi Vam škodoval. Umirite se.

Število življenjske poti 4
Vztrajajte. Brez razburjanja in pretiranih skrbi. Kadar smo v svojem centru, nas nihče in nič ne more zamajati. Kmalu bo vse dobro.

Število življenjske poti 5
V ključnem trenutku si boste premislili in naravnost šokirali okolico, pa tudi sebe. Je to beg, je to obramba ali le nestabilnost?

Število življenjske poti 6
Pomemben teden za Vaš odnos s seboj in z Vam ljubimi osebami. Čas je, da Vas ne skrbi najprej za druge, temveč za sebe.

Število življenjske poti 7
Obeta se Vam Življenjska šola – izkušnja, ki Vas bo zaznamovala za naprej. Sprejmite jo kot učiteljico, sicer se bo ponovila kasneje.

Število življenjske poti 8
Poslovno usmerjen čas, ko imate veliko več možnosti za povečanje dohodka ali podpis poslovne pogodbe. Zaupajte Vase.

Število življenjske poti 9
Zaključili boste neki odnos ali situacijo. Čas je za preporod. Čas je, da Vi zasijete. Dobrodošli, Vaš novi jaz, med nami. Kar tako naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.