Numeroskop za teden 2. 7. do 8. 7. 2012

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Življenje vedno nosi s seboj tudi učenje. Človeško se je otepati sprememb, ker nosijo nekaj novega. Kaj pa, če bi posegali po novem znanju v kontekstu spoznavanja boljšega?
Oglej si celoten članek

Ozrimo se v preteklost in jo primerjajmo s sedanjostjo. Kaj niso inovacije del olajšanja našega vsakdana? Tudi znanje doprinaša olajšanje in nova spoznanja. Zato Vas spodbujam, da ne zaspite in se še česa (pametnega) v Življenju naučite.

Število življenjske poti 1
Kadar nam primanjkuje informacij ali znanja se težko odločimo, kajne? Smo zmedeni in negotovi. Raziskujte. Pozanimajte se.

Število življenjske poti 2
Bolj čustveno se boste odzivali kot sicer. Kateri strahovi vodijo Vaše misli in doživljanje? Močni ste. Uporabite to svojo notranjo moč.

Število življenjske poti 3
Sicer ni Vam podobno, ampak zahtevali boste dokaz ali vsaj nekaj oprijemljivega. Pomembno je, da zaradi gozda ne spregledate dreves.

Število življenjske poti 4
Znanje nam daje suverenost, pridih strokovnosti. Če nekaj veste, potem za tem stojite veliko bolj odločno. Torej, izobražujte se še naprej.

Število življenjske poti 5
Kateri dogodki iz preteklosti Vam sledijo? Kdaj predvidevate, da se bo nekaj zgodilo na določen način, ker se je nekoč že? Dajte možnost.

Število življenjske poti 6
Lotite se izzivov na nov način. Vam unikaten. Morda pa je čas, da končno sami stopite na svojo pot. Včasih je tako bolj varno. In lepše.

Število življenjske poti 7
Vam je neprijetno povprašati za nasvet? Morda Vas je sram ali se bojite, da bi delovali neumno? Presezite te misli in prisluhnite modrejšim.

Število življenjske poti 8
Ustvarjajte s pomočjo svoje domišljije. A tokrat položite temeljne kamne, oblikujte načrt – ne le sanjariti o nečem nekoč nekje.

Število življenjske poti 9
Strah je čustvo in Vi ste zelo čustvena oseba. Vsako čustvo nosi sporočilo – kaj Vaš strah sporoča Vam? Tako Vas bo osvobodil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.