Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

Numeroskop za teden 2. 7. do 8. 7. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Življenje vedno nosi s seboj tudi učenje. Človeško se je otepati sprememb, ker nosijo nekaj novega. Kaj pa, če bi posegali po novem znanju v kontekstu spoznavanja boljšega?

Ozrimo se v preteklost in jo primerjajmo s sedanjostjo. Kaj niso inovacije del olajšanja našega vsakdana? Tudi znanje doprinaša olajšanje in nova spoznanja. Zato Vas spodbujam, da ne zaspite in se še česa (pametnega) v Življenju naučite.

Število življenjske poti 1
Kadar nam primanjkuje informacij ali znanja se težko odločimo, kajne? Smo zmedeni in negotovi. Raziskujte. Pozanimajte se.

Število življenjske poti 2
Bolj čustveno se boste odzivali kot sicer. Kateri strahovi vodijo Vaše misli in doživljanje? Močni ste. Uporabite to svojo notranjo moč.

Število življenjske poti 3
Sicer ni Vam podobno, ampak zahtevali boste dokaz ali vsaj nekaj oprijemljivega. Pomembno je, da zaradi gozda ne spregledate dreves.

Število življenjske poti 4
Znanje nam daje suverenost, pridih strokovnosti. Če nekaj veste, potem za tem stojite veliko bolj odločno. Torej, izobražujte se še naprej.

Število življenjske poti 5
Kateri dogodki iz preteklosti Vam sledijo? Kdaj predvidevate, da se bo nekaj zgodilo na določen način, ker se je nekoč že? Dajte možnost.

Število življenjske poti 6
Lotite se izzivov na nov način. Vam unikaten. Morda pa je čas, da končno sami stopite na svojo pot. Včasih je tako bolj varno. In lepše.

Število življenjske poti 7
Vam je neprijetno povprašati za nasvet? Morda Vas je sram ali se bojite, da bi delovali neumno? Presezite te misli in prisluhnite modrejšim.

Število življenjske poti 8
Ustvarjajte s pomočjo svoje domišljije. A tokrat položite temeljne kamne, oblikujte načrt – ne le sanjariti o nečem nekoč nekje.

Število življenjske poti 9
Strah je čustvo in Vi ste zelo čustvena oseba. Vsako čustvo nosi sporočilo – kaj Vaš strah sporoča Vam? Tako Vas bo osvobodil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.