NuMeRoSkOp za teden od 10. do 16. 3. 2014

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Prisluhnimo intuiciji, ne strahu in preteklosti.
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1
Odgovorno ravnajte v situaciji, ki vas bo presenetila. Nepričakovani dogodki so pravzaprav kot preizkus naših reakcij. Smo zreli ali še vedno mahamo z rokami in se razburjamo?

Število življenjske poti 2
Spremenite mnenje o sebi. Kako pa je vaše mnenje o sebi? Je nemara zastarelo? Ste se sploh kdaj resnično ukvarjali z vprašanjem, kako je vaše mnenje o vas samih? Kaj vi mislite o sebi?

Število življenjske poti 3
Življenje je lahko pravljično, a le kadar si to dovolimo. Na katerih področjih življenja ste pozabili, da pravljičnost obstaja? Zakaj? Ste bili tako zelo razočarani? Lahko to popravite?


Število življenjske poti 4

V tem času ne boste verjeli, dokler ne boste držali v rokah. Torej, iščite dokaze za in dokaze proti, tehtajte, razmišljajte, analizirajte na čim več načinov. Obrestovalo se bo.

Število življenjske poti 5
Podjetnost je v današnjem času vse bolj priznana sposobnost. Kako bi lahko izpilili svojo podjetnost? Ste zelo dobri v marketingu, a le kadar se sami odločite, da bo tako. 


Število življenjske poti 6
Vedno znova isti zaključki, podobne situacije in poskusi odhajanja. Se še niste naveličali? Kje pa ste v tej zgodbi vi in vaše želje? Ali je pomemben le vaš prav?

Število življenjske poti 7
Pozitiven učinek radovednosti je inovativnost. Nekdo, ki rad poskuša vedno nekaj novega, prej ali slej ustvari nekaj povsem nepoznanega. Tokrat bodite to vi. Pionir. Izumitelj.

Število življenjske poti 8
Povezujte se z osebami, ki vas imajo iskreno rade. Vas. Ne korist, ki jo imajo od vas. Znate razlikovati med tema dvema vrstama pozornosti naklonjenosti? Bodite pozorni.

Število življenjske poti 9
Oblikujte svoje življenje. Vsak trenutek je lep in le vaš. Ustvarjajte. Doživite. Dihajte. Bodite pristni v svojem doživljanju in odzivu. Kot bi želeli poskusiti občutek življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.