Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 10. do 16. 3. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Prisluhnimo intuiciji, ne strahu in preteklosti.

Število življenjske poti 1
Odgovorno ravnajte v situaciji, ki vas bo presenetila. Nepričakovani dogodki so pravzaprav kot preizkus naših reakcij. Smo zreli ali še vedno mahamo z rokami in se razburjamo?

Število življenjske poti 2
Spremenite mnenje o sebi. Kako pa je vaše mnenje o sebi? Je nemara zastarelo? Ste se sploh kdaj resnično ukvarjali z vprašanjem, kako je vaše mnenje o vas samih? Kaj vi mislite o sebi?

Število življenjske poti 3
Življenje je lahko pravljično, a le kadar si to dovolimo. Na katerih področjih življenja ste pozabili, da pravljičnost obstaja? Zakaj? Ste bili tako zelo razočarani? Lahko to popravite?


Število življenjske poti 4

V tem času ne boste verjeli, dokler ne boste držali v rokah. Torej, iščite dokaze za in dokaze proti, tehtajte, razmišljajte, analizirajte na čim več načinov. Obrestovalo se bo.

Število življenjske poti 5
Podjetnost je v današnjem času vse bolj priznana sposobnost. Kako bi lahko izpilili svojo podjetnost? Ste zelo dobri v marketingu, a le kadar se sami odločite, da bo tako. 


Število življenjske poti 6
Vedno znova isti zaključki, podobne situacije in poskusi odhajanja. Se še niste naveličali? Kje pa ste v tej zgodbi vi in vaše želje? Ali je pomemben le vaš prav?

Število življenjske poti 7
Pozitiven učinek radovednosti je inovativnost. Nekdo, ki rad poskuša vedno nekaj novega, prej ali slej ustvari nekaj povsem nepoznanega. Tokrat bodite to vi. Pionir. Izumitelj.

Število življenjske poti 8
Povezujte se z osebami, ki vas imajo iskreno rade. Vas. Ne korist, ki jo imajo od vas. Znate razlikovati med tema dvema vrstama pozornosti naklonjenosti? Bodite pozorni.

Število življenjske poti 9
Oblikujte svoje življenje. Vsak trenutek je lep in le vaš. Ustvarjajte. Doživite. Dihajte. Bodite pristni v svojem doživljanju in odzivu. Kot bi želeli poskusiti občutek življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.