​ NuMeRoSKoP za teden od 12. do 18. 8. 2019

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ne upajte. Zaupajte. Vase seveda.
Oglej si celoten članek

Lekcije 34. tedna:
Ko zaupamo v sebe, zaupamo v življenje, pa četudi smo bili deležni grenkih izkušenj. Ne tekmujte z okolico, kdo se sooča s težjimi ali lažjimi pogoji, saj tega vresnici ne veste. Včasih najbolj nasmejani obrazi najbolj trpijo v samoti. Tokrat se ubadajte s seboj in ne z drugimi – RAZEN, če jim želite pomagati.

Letošnji avgust prinaša val nove energije in zagona, predvsem v tem tednu, saj bo nad nami 15.8. sijala polna Luna v Vodnarju. Obilo planetov je v znamenju leva, kar prinaša več energije odločnosti in pa izziv samozavesti. Število 8 (avgust) nas uči, da prava samozavest ne leži v prisili ali primerjavi z drugimi. Leži v rasti in razvoju ter zdravem povezovanju.

Kdo ste in kam ste namenjeni, sta verjetno vprašani, s katerimi se ubadate. Ali vaša dejanja, misli in najbolj drobne geste vodijo po tej poti k cilju ali pravzaprav ne? Mnogokrat mislimo, da delujemo na odločen način, pa temu ni tako. Ta teden nam bo življenje preko razočaranj postavilo gledalo. Zato: ne obupujte! Iščite sporočilo za neljubimi dogodki, pa četudi govorimo zgolj o politem kozarcu vode.

Kako izračunati št. življenjske poti?


VPRAŠANJA V POMOČ
Ste zadovoljni s svojimi dosežki?
Kje se vidite čez deset let?
Boste čez 10 let ponosni na svoja dejanja?
 
UGODEN ČAS ZA

Postavitev novih ciljev
Analiziranje sebe in življenja
Počitek


Število življenjske poti 1
Energija tedna se usmerja v poslovno sfero življenja. Kako bi lahko bili boj organizirani? Je možno, da imate preveč odprtih projektov in želja?
 
Število življenjske poti 2
Pravijo, da upanje umre zadnje. Je možno, da se oklepate upanja, ki je že umrlo?  Postavite si nove – seveda višje - cilje. Čas je za vaš novi jaz!
 
Število življenjske poti 3
Občutili boste val sveže energije. Če ste postavljeni pred odločitev, izberite tisto pot, ki vam nosi več samostojnosti in svobode.
 
Število življenjske poti 4

Pogovor lahko reši prav vsako situacijo, dokler sta obe (ali vse) osebi odprti drugačnemu mnenju. Bodite odprti drugačni osebi, ki ste vi.
 
Število življenjske poti 5
Kreativnost bo na višku! Ustvarjajte s pozitivno energijo in pazite, da ne zapadete v dvom. Uživajte v sebi in Življenju!

Število življenjske poti 6
Ne oklepajte se preteklih razočaranj. Danes niste več tista oseba, bodite pa pozorni, saj bi se lahko ''tiste osebe'' znova pojavile.
 
Število življenjske poti 7
Lažje boste razmišljali s trezno glavo, kot rečemo, a pazljivi bodite, da ne boste pričeli komplicirati brez potrebe. Bodite sproščeni.
 
Število življenjske poti 8
Ljubezen je zraku, jo občutite? Lahko bi se ponovili izzivi ljubezni do sebe, zato delajte na samospoštovanju. Uživajte!
 
Število življenjske poti 9
Pretirano dlakocepstvo je denimo dobrodošlo pri razvoju zdravila. V vsakdanjem življenju pa lahko nosi ovire, namesto spodbude.
 
 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.