Magazin > Horoskop in Numerologija
5731 ogledov

Izračun številke življenjske poti

numerologija03_1703 Žurnal24 main
Število življenjske poti nam pove, za kaj ste bili rojeni, da postanete.

To naj bi bilo najpomembnejše število, kajti izračunano je iz našega datuma rojstva, ki ni spremenljivo (ime lahko spremenimo, zamenjamo, okrajšamo).

Kaže pot vašega življenja, kot nam namiguje že ime. Opisuje talente, darove in sposobnosti; vaše glavne in najpomembnejše lastnosti. Pove nam, na katerih področjih blestite, celo brez vadbe in učenja. Število življenjske poti lahko uporabite za usmerjanje izobraževalnih in poklicnih možnosti. Seveda nimate le vi določenega števila življenjske poti, a pomembna je kombinacija z drugimi glavnimi števili.

KaKo iZRaČuNaMo ŠTeViLo ŽivLjeNjsKe PoTi ?

Dobimo ga tako, da seštejemo svoj rojstni datum.

Primer: 16. 12. 1980

Ni pomembno ali seštejete 1+6= 7,
1+2=3,
1+9+8= 18, 1+8= 9 in nato: 7+3+9 = 19 1+9= 10 = 1.

Ali pa 16 + 12 + 1980 = 2oo8 = 10 = 1


Zdaj, ko ste izračunali, pa si poglejmo povsem na kratko, kaj to pomeni.

Število življenjske poti 1:
Pokončno hodite po poti, ki vas uči neodvisnosti in samozavesti. Ste odločni in ne bojite se sami začeti projektov, če so vam le v interesu. S svojim zgledom in pionirskim duhom znate dajati drugim zgled in to vas dela naravnega voditelja.

Število življenjske poti 2:
Ste človek, ki ima neverjetno lastnost povezovanj – tako ljudi kot situacij, podatkov … Bodite pozorni, da ne pozabite nase, kajti radi postavljate potrebe drugih pred svoje. Ste nekoliko sramežljivi in nagnjeni k občutljivosti. Raje delujete izza kulis kot pa v soju žarometov na odru. Ste odlični v komunikaciji in dojemanju drugih.

Število življenjske poti 3:
Vaša pot je polna izvorne domiselnosti, ki se izraža v vsem, česar se lotite. Radi živite spontano, z užitkom in domišljijo. Učite se izražati svoja čustva in sebe, zato vas privlačita umetnost ter kreativno udejstvovanje. Ste optimističen človek, ki najde kanček lepote v vsem, česar se loti.

Število življenjske poti 4:
Ste realist in človek z nogami na tleh, ne gradite v oblakih. Varnost in trajnost sta za vas odločilnega pomena. Znate postopoma in trdno graditi na dobrih temeljih, zato ste cenjeni kot delavec in odgovorna oseba, ki se stvari loteva po pravilih.

Število življenjske poti 5:
Rojeni ste za napredek, kajti radi mislite vnaprej, ste liberalnega duha in domiselni. Dobri ste v prodaji, promociji in marketingu. Zelo sta vam pomembni svoboda in neomejenost, vaša pozornost se kaj hitro preusmeri, zato ste včasih nezanesljivi.

Število življenjske poti 6:
Vaše življenje se trudi ujeti ravnovesje med domom in poslom. Kolikor je v vaši moči, pomagate drugim, dobri ste v svetovanju in poučevanju. Polni ste topline in ljubezni do drugih, ljubite mir in harmonijo; zato se, če je le možno, izogibate konfliktom.

Število življenjske poti 7:
Radi imate svoj mir, da lahko neovirano raziskujete in tuhtate – radi preučujete vse neznano, pa naj bo to povezano z mistiko, znanostjo, tehnologijo, filozofijo ali čem drugim. Ljudje s številom življenjske poti so pogosto strokovnjaki, specializirani za svojo stroko. Vaše najbolj osebne misli so le vaše.

Število življenjske poti 8:
Življenje vas uči razlikovati med resnično vrednostjo življenja in pa finančnim udobjem. Vaša pot ni lahka, a ko se naučite lekcij, ki vam jih prinaša, vas čaka nagrada za dobro delo, ki se lahko pojavi v obliki dosežkov ali zapuščine, tako materialne kot duhovne, ki jo puščate za seboj drugim.

Število življenjske poti 9:
Po srcu ste humanitarec in izjemno tolerantna ter sočutna oseba. Vaša pot je pot univerzalne ljubezni, ki se dotakne vseh in je brezpogojna. Življenja ne dojemate ozko, svet dojemate široko in kot eno med seboj povezano celoto. Običajno vas čustva vodijo v vaših odločitvah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.