NuMeRoSkOp za teden od 14. 5. do 20. 5. 2012

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Ne žrtvujte se za druge. Ne govorim o sebičnosti. Govorim o življenju, ki je pod tem, kar si zaslužite.
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1
Kaj je pravično? Ste res Vi tisti, ki sodi in presoja? Ste prepričani, da poznate vse podrobnosti tega, kar ocenjujete in presojate?

Število življenjske poti 2
Je Ljubezen lahko preračunljiva? Boste zdaj potrpeli, da bo kasneje dobro za Vas? Je to iskren trud ali matematična enačba?

Število življenjske poti 3
Bolj ranljivi boste kot sicer. Ne jemljite vsake izjave osebno ali kot napad. Sprejmite tudi konec nečesa. Odpravite se v lepši Jutri.

Število življenjske poti 4
Znate potegniti mejo med Vami in okolico? Prav je, da ste ''odgovorni'', dokler Vas drugi ne uporabljajo za izgovor in črno ovco.

Število življenjske poti 5
Dovolite Vam dragim osebam, da se Vam približajo. Vzemite si čas in se jim posvetite z Ljubeznijo in razumevanjem. Vsi smo ljudje.

Število življenjske poti 6
Čustva boste doživljali intenzivneje. Zaslužite si srečo, zaslužite si biti cenjeni, ljubljeni in občudovani. Kdaj sprejemate manj? Zakaj?

Število življenjske poti 7
Presezite strahove pred intimnostjo. Nihče se ni rodil z življenjsko nalogo, da Vam škoduje. Zaupajte, da ste dovolj močni in zreli.

Število življenjske poti 8
Nihate v doživljanju svojih čustev in prav je tako. Naj Vam prišepnejo skrivnosti Vaše duše. Kakšna je Vaša pot, Vaše poslanstvo? Zdaj?

Število življenjske poti 9
Občutek doma bo še pomembnejši kot sicer. Prijala Vam bo družba Vaših sorodnih duš in družine. Sprostite se. Nahranite svojo dušico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.