Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 14. 5. do 20. 5. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Ne žrtvujte se za druge. Ne govorim o sebičnosti. Govorim o življenju, ki je pod tem, kar si zaslužite.

Število življenjske poti 1
Kaj je pravično? Ste res Vi tisti, ki sodi in presoja? Ste prepričani, da poznate vse podrobnosti tega, kar ocenjujete in presojate?

Število življenjske poti 2
Je Ljubezen lahko preračunljiva? Boste zdaj potrpeli, da bo kasneje dobro za Vas? Je to iskren trud ali matematična enačba?

Število življenjske poti 3
Bolj ranljivi boste kot sicer. Ne jemljite vsake izjave osebno ali kot napad. Sprejmite tudi konec nečesa. Odpravite se v lepši Jutri.

Število življenjske poti 4
Znate potegniti mejo med Vami in okolico? Prav je, da ste ''odgovorni'', dokler Vas drugi ne uporabljajo za izgovor in črno ovco.

Število življenjske poti 5
Dovolite Vam dragim osebam, da se Vam približajo. Vzemite si čas in se jim posvetite z Ljubeznijo in razumevanjem. Vsi smo ljudje.

Število življenjske poti 6
Čustva boste doživljali intenzivneje. Zaslužite si srečo, zaslužite si biti cenjeni, ljubljeni in občudovani. Kdaj sprejemate manj? Zakaj?

Število življenjske poti 7
Presezite strahove pred intimnostjo. Nihče se ni rodil z življenjsko nalogo, da Vam škoduje. Zaupajte, da ste dovolj močni in zreli.

Število življenjske poti 8
Nihate v doživljanju svojih čustev in prav je tako. Naj Vam prišepnejo skrivnosti Vaše duše. Kakšna je Vaša pot, Vaše poslanstvo? Zdaj?

Število življenjske poti 9
Občutek doma bo še pomembnejši kot sicer. Prijala Vam bo družba Vaših sorodnih duš in družine. Sprostite se. Nahranite svojo dušico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.