Numeroskop za teden od 26.9. do 2.10.

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Preživeli smo september, kaj pa zdaj!
Oglej si celoten članek

September se izteka, ni bil konec sveta.

Potrudimo se ohranjati osredotočenost in biti v sedanjosti. Preteklost so spomini in ne sedanja realnost. Zavedajmo se razlike, da bomo lažje pretrgali vezi z njo. Še zadnji dnevi nas bodo preizkušali ali razlikujemo med včasih in sedaj. Zelo pomembno je tudi, da točno vemo, kam in zakaj smo namenjeni, zato se osredotočajmo na cilje in ne na spomine.

Število življenjske poti 1
Nekoliko bolj previdno se podajajte v nove projekte. Odločite se po premisleku in ne odreagirajte na prvo žogo. Prisluhnite novim prebliskom ter zamislim. 

Število življenjske poti 2
Dovolite sveži in bolj spontani energiji na plano. Ne razmišljajte, kaj bodo drugi rekli, temveč se vprašajte, kaj sami mislim o tem, si tega jaz osebno želim ali ne? 

Število življenjske poti 3
Srce je najbolj pomemben vodnik. Kaj vam šepeta? Česa si želi? Ne razglabljajte, zakaj je temu tako, temveč raje razmislite, kako si boste ustregli?

Število življenjske poti 4
Resnica je neizbežna. Soočate se z mislimi in dejstvi, ki vam niso všeč. Kljub temu ne dovolite strahu in obupu, da bi vas ohromili. Zavedajte se svoje moči. 

Število življenjske poti 5
Bolj odločno preko mej možnega! Ste kot mali pionir, ki si drzne pokukati preko mej do sedaj znanega. Kam vas nese pot? Česa si vi želite? 

Število življenjske poti 6
Na vaša vrata trka preteklost. Ji boste odprli? Vaša izbira je, česa iz preteklosti si želite in od česa se nikakor ne poslovite, čeprav tega več ni?

Število življenjske poti 7
Več sveže energije je tu, ki prebuja radovednost. Ste dosegli največ? Kako bi se lahko več naučili? Ne ozirajte se več nazaj, ne greste v včeraj, temveč v jutri. 

Število življenjske poti 8
Obdobje povezovanja na višjih nivojih. Delujte na najvišjih frekvencah in povezave v tem tednu bodo ljubeče ter naravnost čudežne. Sprejemajte dobro!

Število življenjske poti 9
Bodite zvesti sebi in občutku sočutja za vse, ki se še vedno soočajo s sovraštvom v svojih srcih. Vaše sporočilo jim lahko pomaga preko bridkosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.