Magazin > Horoskop in Numerologija
7 ogledov

Numeroskop za teden od 26.9. do 2.10.

Lili Sorum Anže Godec
Preživeli smo september, kaj pa zdaj!

September se izteka, ni bil konec sveta.

Potrudimo se ohranjati osredotočenost in biti v sedanjosti. Preteklost so spomini in ne sedanja realnost. Zavedajmo se razlike, da bomo lažje pretrgali vezi z njo. Še zadnji dnevi nas bodo preizkušali ali razlikujemo med včasih in sedaj. Zelo pomembno je tudi, da točno vemo, kam in zakaj smo namenjeni, zato se osredotočajmo na cilje in ne na spomine.

Število življenjske poti 1
Nekoliko bolj previdno se podajajte v nove projekte. Odločite se po premisleku in ne odreagirajte na prvo žogo. Prisluhnite novim prebliskom ter zamislim. 

Število življenjske poti 2
Dovolite sveži in bolj spontani energiji na plano. Ne razmišljajte, kaj bodo drugi rekli, temveč se vprašajte, kaj sami mislim o tem, si tega jaz osebno želim ali ne? 

Število življenjske poti 3
Srce je najbolj pomemben vodnik. Kaj vam šepeta? Česa si želi? Ne razglabljajte, zakaj je temu tako, temveč raje razmislite, kako si boste ustregli?

Število življenjske poti 4
Resnica je neizbežna. Soočate se z mislimi in dejstvi, ki vam niso všeč. Kljub temu ne dovolite strahu in obupu, da bi vas ohromili. Zavedajte se svoje moči. 

Število življenjske poti 5
Bolj odločno preko mej možnega! Ste kot mali pionir, ki si drzne pokukati preko mej do sedaj znanega. Kam vas nese pot? Česa si vi želite? 

Število življenjske poti 6
Na vaša vrata trka preteklost. Ji boste odprli? Vaša izbira je, česa iz preteklosti si želite in od česa se nikakor ne poslovite, čeprav tega več ni?

Število življenjske poti 7
Več sveže energije je tu, ki prebuja radovednost. Ste dosegli največ? Kako bi se lahko več naučili? Ne ozirajte se več nazaj, ne greste v včeraj, temveč v jutri. 

Število življenjske poti 8
Obdobje povezovanja na višjih nivojih. Delujte na najvišjih frekvencah in povezave v tem tednu bodo ljubeče ter naravnost čudežne. Sprejemajte dobro!

Število življenjske poti 9
Bodite zvesti sebi in občutku sočutja za vse, ki se še vedno soočajo s sovraštvom v svojih srcih. Vaše sporočilo jim lahko pomaga preko bridkosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.