NuMeRoSKoP za teden od 31. 7. do 6. 8. 2017

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
S srcem in radostjo otroka v nov dan!
Oglej si celoten članek

Danes smo odrasli, a v sebi še vedno tudi preplašen otroček, ki išče odgovore v okolici, čeprav – roko na srce – toliko iznajdljivosti, torej, odgovorov, kot smo jih imeli kot otrok, težko najdemo v odraslih. Tri leta star otrok, ko si nekaj zapiči v glavo, bo poskušal tudi nemogoče.

Naučimo se pojma: 'to pa ni možno'. Če bi temu verjeli največji izumitelji našega časa, bi mi še vedno živeli v jamah, brez elektrike in moderne tehnologije, vodovoda, itd.

Samo mi sami odločamo, kaj je za nas nemogoče in kaj ne. Ne ujemite se v past! Mnogokrat nekaj ni možno ta trenutek, je pa še kako dosegljivo kot rezultat predanega truda. V temu času bomo lažje spremenili miselno naravnost iz negativne (ni možno) v pozitivno (uživam, ko to dosegam).


Lekcije 31. tedna:
Otroček, ko pade na ritko, se ne obremenjuje, ali je nemara neroden – te kritike je deležen od (preobremenjenih) odraslih. Naučili smo se razmišljati na določen način. Pomembno je, da se zavedamo, da so ti mehanizmi naučeni in kot taki spremenljivi. Vsega se naučimo v življenju. Tudi čustvenega odzivanja. Naučimo se ga spremeniti.


Število življenjske poti 1
Morda vas bo v tem tednu privlačilo nekaj nenavadnega, ne vam podobnega. Pazljivo pri nepremišljenem zapravljanju, saj vam 'to' že naslednji teden več ne bo tako mikavno.

Število življenjske poti 2
Nekoliko ranljivejše bi se lahko počutili, zato bodite še posebno nežni do sebe in se ogibajte oseb, ki so rade agresivne v komunikaciji ter hitrega temperamenta. Več počivajte.

Število življenjske poti 3
Mikalo vas bo nepojasnjeno, zato si vzemite več časa za izvajanje vaj. Vprašalniki na netu ipd. vam bodo pomagali sebe razumeti z drugačnega zornega kota. Raziskujte sebe.

Število življenjske poti 4
Morda vam okolica očita trmo, a vztrajnost je tista, ki premaguje največje ovire. Edina možna ovira je zmernost; pretirana skromnost. Postavite svoje cilje višje kot sicer.

Število življenjske poti 5
Vse ima svoj začetek in konec. V tem času se bo lažje soočati z zaključki, zato uporabite te dni za zdrave spremembe: opustite nezdrave razvade in navade. Lažje boste dihali.

Število življenjske poti 6
Toliko različnega ste že preiskusili v življenju. Imate toplo srce, ki želi poskrbeti za harmonijo okoli sebe. Vse osebe okoli vas si ne želijo umirjenosti in takim ne morete pomagati.


Število življenjske poti 7
Deležni boste dobrega nasveta in tudi sami boste imeli možnost nekomu priskočiti na pomoč. Vse v življenju je pravzaprav izmenjava energije, zato se ne bojte, da bi nečesa (vas) zmanjkalo.


Število življenjske poti 8
Srečni trenutki so tu, a le, če se boste dovolj sprostili. Kako bi lahko bili bolj ''odštekani''? Zdaj ni čas za preudarek in analizo. Odprite se pravljicam in našli boste rešitev na svoj problem.


Število življenjske poti 9
Odmaknite se od oseb, ki povzročajo nelagodje znotraj vas, četudi jih imate zelo radi. V tem tednu bi lahko nenamerno sprožili občutek tesnobe. Lažje se boste spopadli s strahom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.