Magazin > Horoskop in Numerologija
359 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 31. 7. do 6. 8. 2017

numerologija Shutterstock
S srcem in radostjo otroka v nov dan!

Danes smo odrasli, a v sebi še vedno tudi preplašen otroček, ki išče odgovore v okolici, čeprav – roko na srce – toliko iznajdljivosti, torej, odgovorov, kot smo jih imeli kot otrok, težko najdemo v odraslih. Tri leta star otrok, ko si nekaj zapiči v glavo, bo poskušal tudi nemogoče.

Naučimo se pojma: 'to pa ni možno'. Če bi temu verjeli največji izumitelji našega časa, bi mi še vedno živeli v jamah, brez elektrike in moderne tehnologije, vodovoda, itd.

Samo mi sami odločamo, kaj je za nas nemogoče in kaj ne. Ne ujemite se v past! Mnogokrat nekaj ni možno ta trenutek, je pa še kako dosegljivo kot rezultat predanega truda. V temu času bomo lažje spremenili miselno naravnost iz negativne (ni možno) v pozitivno (uživam, ko to dosegam).


Lekcije 31. tedna:
Otroček, ko pade na ritko, se ne obremenjuje, ali je nemara neroden – te kritike je deležen od (preobremenjenih) odraslih. Naučili smo se razmišljati na določen način. Pomembno je, da se zavedamo, da so ti mehanizmi naučeni in kot taki spremenljivi. Vsega se naučimo v življenju. Tudi čustvenega odzivanja. Naučimo se ga spremeniti.


Število življenjske poti 1
Morda vas bo v tem tednu privlačilo nekaj nenavadnega, ne vam podobnega. Pazljivo pri nepremišljenem zapravljanju, saj vam 'to' že naslednji teden več ne bo tako mikavno.

Število življenjske poti 2
Nekoliko ranljivejše bi se lahko počutili, zato bodite še posebno nežni do sebe in se ogibajte oseb, ki so rade agresivne v komunikaciji ter hitrega temperamenta. Več počivajte.

Število življenjske poti 3
Mikalo vas bo nepojasnjeno, zato si vzemite več časa za izvajanje vaj. Vprašalniki na netu ipd. vam bodo pomagali sebe razumeti z drugačnega zornega kota. Raziskujte sebe.

Število življenjske poti 4
Morda vam okolica očita trmo, a vztrajnost je tista, ki premaguje največje ovire. Edina možna ovira je zmernost; pretirana skromnost. Postavite svoje cilje višje kot sicer.

Število življenjske poti 5
Vse ima svoj začetek in konec. V tem času se bo lažje soočati z zaključki, zato uporabite te dni za zdrave spremembe: opustite nezdrave razvade in navade. Lažje boste dihali.

Število življenjske poti 6
Toliko različnega ste že preiskusili v življenju. Imate toplo srce, ki želi poskrbeti za harmonijo okoli sebe. Vse osebe okoli vas si ne želijo umirjenosti in takim ne morete pomagati.


Število življenjske poti 7
Deležni boste dobrega nasveta in tudi sami boste imeli možnost nekomu priskočiti na pomoč. Vse v življenju je pravzaprav izmenjava energije, zato se ne bojte, da bi nečesa (vas) zmanjkalo.


Število življenjske poti 8
Srečni trenutki so tu, a le, če se boste dovolj sprostili. Kako bi lahko bili bolj ''odštekani''? Zdaj ni čas za preudarek in analizo. Odprite se pravljicam in našli boste rešitev na svoj problem.


Število življenjske poti 9
Odmaknite se od oseb, ki povzročajo nelagodje znotraj vas, četudi jih imate zelo radi. V tem tednu bi lahko nenamerno sprožili občutek tesnobe. Lažje se boste spopadli s strahom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.