NuMeRoSKoP  za teden od 10. 9. do 16. 9. 2018

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Z novim znanjem naprej!
Oglej si celoten članek

Lekcije 37. tedna: 
Poznate rek: "Joj, če bi bil še enkrat mlad in s to pametjo?" Starost je samo številka in nas mnogo manj ovira kot sami sebe radi oviramo in se izgovarjamo. Uporabite znanje, ki ga imate in stopajte v vsak dan z lepo, pozitivno energijo. 


KORISTNA NAVADA

Tekom dneva iščite trenutke pozitivne energije in umirjanja. Ustvarite točke smisla. Denimo, ko zjutraj odhajate od doma in odpirate vrata recite: "Z ljubeznijo in lučjo stopam v nov lep dan." Ko zaklepate vrata: "Moj dom je varen." Umirili se boste. Četudi zamujate, lahko to storite. Misel moj dom je varen zagotovo ne traja dalj časa kolikor je potrebno, da obrnete ključ v ključavnici.

Ko boste prišli domov, si lahko izberete podobno pozitivno misel: "Z radostjo prihajam domov." Kamorkoli ne prihajate z radostjo, se posvetite ta teden. Naj gre za dom, službo, šolo, trgovino, itd. Kako bi lahko dodali radost? Vsako še tako dolgočasno opravilo lahko popestrimo in v vsako temo lahko posijemo Luč. Naj bo to vaše vodilo ta teden. Ustvarjate dobre, nove, zdrave, pozitivne navade.

Ne zamudite! Numerološke delavnice o letu 2019 bodo letos organizirane že v mesecu novembru. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kaj vas spravi v dobro voljo?
Kako bi sel lahko več smejali?
Česa si do sedaj niste drznili uresničiti? 

UGODEN ČAS ZA:

Nove pričetke ali rekonstrukcijo obstoječega
Nov notranji dizajn
Drugačen način oblačenja

Število življenjske poti 1
Največ novosti se vam obeta na področju donosov in pa načina kako podajate informacije. Uporabite več humorja. In veste, nikamor naj se vam ne mudi.

Število življenjske poti 2
Izražali se boste lažje in bolj barvito. Naj bodo to besede naklonjenosti in ne kritike – tudi do sebe ne. asih ste najbolj strogi (in zlobni) ravno sami do sebe. 

Število življenjske poti 3
Vse nas je sem ter tja strah novega in nepoznanega, a naj vas to ne ovira. Družite se z osebami, ki so ta strah že premagale. Obdajte se s pozitivnimi ljudmi.

Število življenjske poti 4
Morda bo del tedna minil kar prehitro za vas. Nenehna prilagajanja, spremembe in dinamika bi lahko zahtevala veliko vaše energije. Pijte minerale. 

Število življenjske poti 5
Čustva bodo intenzivnejša, zato lahko pričakujete tudi več strastne energije v teh dneh. Uživajte v lastni senzualnosti tako kot znate le vi. 

Število življenjske poti 6
Ujeli bi se lahko v pretiranem analiziranju in iskanju šivanke v senu. Uporabite to energijo tam, kjer je dobrodošla. Denimo pospravite omaro. 

Število življenjske poti 7
Vaša natančnost se bo obrestovala te dni. Vsaj v eni situaciji bi morali opaziti prednost vaše k perfekcionizmi nagnjene narave. Pohvalite se za dobro delo.  

Število življenjske poti 8
Znova ste pred izzivi sprejemanja, pa naj gre za sprejemanje sebe, okolice, obilja, časa ali pa manj pozitivnih aspektov. Kako sprejemate žalost? Ozdravite jo. 

Število življenjske poti 9
Pojavila se bo želja po večji neodvisnosti. To lahko dosežete le s povečano samostojnostjo. Morda pa gre pravzaprav za potrebo po nečem novem? 



 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.