Magazin > Horoskop in Numerologija
562 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 10. 9. do 16. 9. 2018

Sonce Profimedias
Z novim znanjem naprej!

Lekcije 37. tedna: 
Poznate rek: "Joj, če bi bil še enkrat mlad in s to pametjo?" Starost je samo številka in nas mnogo manj ovira kot sami sebe radi oviramo in se izgovarjamo. Uporabite znanje, ki ga imate in stopajte v vsak dan z lepo, pozitivno energijo. 


KORISTNA NAVADA

Tekom dneva iščite trenutke pozitivne energije in umirjanja. Ustvarite točke smisla. Denimo, ko zjutraj odhajate od doma in odpirate vrata recite: "Z ljubeznijo in lučjo stopam v nov lep dan." Ko zaklepate vrata: "Moj dom je varen." Umirili se boste. Četudi zamujate, lahko to storite. Misel moj dom je varen zagotovo ne traja dalj časa kolikor je potrebno, da obrnete ključ v ključavnici.

Ko boste prišli domov, si lahko izberete podobno pozitivno misel: "Z radostjo prihajam domov." Kamorkoli ne prihajate z radostjo, se posvetite ta teden. Naj gre za dom, službo, šolo, trgovino, itd. Kako bi lahko dodali radost? Vsako še tako dolgočasno opravilo lahko popestrimo in v vsako temo lahko posijemo Luč. Naj bo to vaše vodilo ta teden. Ustvarjate dobre, nove, zdrave, pozitivne navade.

Ne zamudite! Numerološke delavnice o letu 2019 bodo letos organizirane že v mesecu novembru. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kaj vas spravi v dobro voljo?
Kako bi sel lahko več smejali?
Česa si do sedaj niste drznili uresničiti? 

UGODEN ČAS ZA:

Nove pričetke ali rekonstrukcijo obstoječega
Nov notranji dizajn
Drugačen način oblačenja

Število življenjske poti 1
Največ novosti se vam obeta na področju donosov in pa načina kako podajate informacije. Uporabite več humorja. In veste, nikamor naj se vam ne mudi.

Število življenjske poti 2
Izražali se boste lažje in bolj barvito. Naj bodo to besede naklonjenosti in ne kritike – tudi do sebe ne. asih ste najbolj strogi (in zlobni) ravno sami do sebe. 

Število življenjske poti 3
Vse nas je sem ter tja strah novega in nepoznanega, a naj vas to ne ovira. Družite se z osebami, ki so ta strah že premagale. Obdajte se s pozitivnimi ljudmi.

Število življenjske poti 4
Morda bo del tedna minil kar prehitro za vas. Nenehna prilagajanja, spremembe in dinamika bi lahko zahtevala veliko vaše energije. Pijte minerale. 

Število življenjske poti 5
Čustva bodo intenzivnejša, zato lahko pričakujete tudi več strastne energije v teh dneh. Uživajte v lastni senzualnosti tako kot znate le vi. 

Število življenjske poti 6
Ujeli bi se lahko v pretiranem analiziranju in iskanju šivanke v senu. Uporabite to energijo tam, kjer je dobrodošla. Denimo pospravite omaro. 

Število življenjske poti 7
Vaša natančnost se bo obrestovala te dni. Vsaj v eni situaciji bi morali opaziti prednost vaše k perfekcionizmi nagnjene narave. Pohvalite se za dobro delo.  

Število življenjske poti 8
Znova ste pred izzivi sprejemanja, pa naj gre za sprejemanje sebe, okolice, obilja, časa ali pa manj pozitivnih aspektov. Kako sprejemate žalost? Ozdravite jo. 

Število življenjske poti 9
Pojavila se bo želja po večji neodvisnosti. To lahko dosežete le s povečano samostojnostjo. Morda pa gre pravzaprav za potrebo po nečem novem? 



 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.