Nuša Derenda zaradi sina na robu solz

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Ponosna mama ...
Oglej si celoten članek

V nedeljo se je začela nova sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas. Med tekmovalci je tudi Matevž Derenda, ki se je širši javnosti predstavil v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent, sicer sin naše vrhunske pevke Nuše Derenda. Matevž je v prvi oddaji postal šarmantni pevec Michael Bublé in zapel pesem Everything. 

Od večine žirantov je požel veliko pohval, nekoliko bolj kritičen pa je bil vrhunski plesalec Andrej Škufca, ki v nastopu Bubléja ni prepoznal, a mu je bila izvedba mladega pevca sicer všeč. 

Kakšen pa se je nastop Matevža zdel njegovi mami, pevki Nuši Derenda?  ''Sama sem nastop doživljala zelo čustveno, šlo mi je tudi na jok. Matevž je v nastop vložil veliko dela in truda, sem bila pa jaz veliko bolj živčna kot on. Sicer pa mu popolnoma zaupam in vanj verjamem. Najpomembneje je, da Matevž na odru uživa in se ne obremenjuje z malenkostmi," je nastop sina za Žurnal24.si pokomentirala Nuša. 

Na vprašanje, ali lahko v prihodnosti pričakujemo tudi duet sina in mame, pa je ena najbolj znanih slovenskih pevk odgovorila: ''Nikoli ne reci nikoli.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:54 13. Marec 2022.

    naj se sam dokaže, promovirate ga z mati in s priimkom kot tudi tv hiša. to ni to

  • 13:40 13. Marec 2022.

    Meni je mladi Derenda sicer všeč, a bi mu dal najprej kramp v roke, da se dogaže, a ne kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.