Magazin > VIP
60257 ogledov

Nuša Derenda zaradi sina na robu solz

Nuša Derenda Osebni arhiv
Ponosna mama ...

V nedeljo se je začela nova sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas. Med tekmovalci je tudi Matevž Derenda, ki se je širši javnosti predstavil v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent, sicer sin naše vrhunske pevke Nuše Derenda. Matevž je v prvi oddaji postal šarmantni pevec Michael Bublé in zapel pesem Everything. 

Od večine žirantov je požel veliko pohval, nekoliko bolj kritičen pa je bil vrhunski plesalec Andrej Škufca, ki v nastopu Bubléja ni prepoznal, a mu je bila izvedba mladega pevca sicer všeč. 

Kakšen pa se je nastop Matevža zdel njegovi mami, pevki Nuši Derenda?  ''Sama sem nastop doživljala zelo čustveno, šlo mi je tudi na jok. Matevž je v nastop vložil veliko dela in truda, sem bila pa jaz veliko bolj živčna kot on. Sicer pa mu popolnoma zaupam in vanj verjamem. Najpomembneje je, da Matevž na odru uživa in se ne obremenjuje z malenkostmi," je nastop sina za Žurnal24.si pokomentirala Nuša. 

Na vprašanje, ali lahko v prihodnosti pričakujemo tudi duet sina in mame, pa je ena najbolj znanih slovenskih pevk odgovorila: ''Nikoli ne reci nikoli.''

Komentarjev 2
  • mojamasa 16:54 13.marec 2022.

    naj se sam dokaže, promovirate ga z mati in s priimkom kot tudi tv hiša. to ni to

  • Dusan12 13:40 13.marec 2022.

    Meni je mladi Derenda sicer všeč, a bi mu dal najprej kramp v roke, da se dogaže, a ne kot tata Derenda, od njega tako ni bilo nič pametnega za pričakovat, kot, da se je zažru, ….alla mu vera

Sorodne novice