Magazin > VIP
33303 ogledov

Operacija? Na forumu o videzu Nuše Derende

Nuša Derenda Agencija Ekskluzivno
Včeraj je nastopila v šovu Znan obraz ima svoj glas in sprožila vprašanja ...

Pevka Nuša Derenda je včeraj kot komentatorka sodelovala v šovu Znan obraz ima svoj glas in s svojo energijo navdušila številne, marsikdo pa se je obdregnil tudi ob njen videz. V Facebook skupini Mamice čvekamo so nekatere članice namreč opazile, da je Nuša videti malce drugače kot sicer, nekatere so za to okrivile ličila, druge pa so se spraševale, ali si je pevka privoščile kakšen lepotni poseg. Bile pa so dokaj enotne, da je bila Nuša odlično videti že pred morebitnimi popravki.

Nuša Derenda | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Derenda sicer odkrito pove, da pod nož ni šla nikoli, da pa že petnajst let posega po botoksu in polnilih. "V soboto je bilo vse na svojem mestu, ličila, lučke, dobro sem se počutila in takrat, ko se dobro počutiš, izžarevaš lepoto. Nič kaj takega, posega nikoli nisem imela, polnila in botoks pa uporabljam po potrebi, in sicer že petnajst let. To ni več tabu in če si na sceni, ti ni vseeno, kako si videti, zato skrbim tako za kožo kot tudi za psihično in fizično pripravljenost. Redno telovadim, pazim na prehrano … Za mano je že toliko enih noči, da se mora nekje poznati. Seveda pa je najbolj pomembno, da si srečen in potem to tudi izžarevaš. Če nisi, ti noben poseg ne bo pomagal. Mene osrečuje predvsem to, da imam urejeno družino in pa oder, nastopi. Včeraj je bilo v šovu Znan obraz ima svoj glas res zabavno," je iskrena Nuša, ki odlično skriva, da je letos dopolnila že petdeset let. 

Komentarjev 10
  • Avatar Magdirella
    Magdirella 00:34 24.september 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • perhan63 22:49 23.september 2019.

    kuzla stara

  • Avatar praufo
    praufo 15:48 23.september 2019.

    če se pa že tega lepotnega fotografskega posla, bi pa mogoče lahko vedela, da ima ogromno konkurenco, kar pa ne pomeni, da je grda, nasprotno ampak ... konkurenca je huda v tej tržni niši, razen, če si damjan murko, ki ...prikaži več pa je našel povsem drugo tržno nišo

Sorodne novice