O čem starši najpogosteje lažejo?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Izčrpani mladi starši lažejo o spalnih navadah svojih dojenčkov, saj želijo dajati vtis, da so popolni starši, je pokazala raziskava, ki so jo opravili na spletni strani Netmums.
Oglej si celoten članek

V raziskavi je sodelovalo 11 tisoč staršev. Tretjina vseh sodelujočih je dejala, da redno lažejo o spalnih navadah svojih otrok, poroča Daily Mail. Največkrat se zlažejo o trajanju spanca.

Pomanjkanje spanca

Kadar lažejo o spalnih navadah svojih dojenčkov, pa lažejo tudi o svojih spalnih navadah. Tri petine mladih staršev, ki so sodelovali v raziskavi, je priznalo, da so zaradi pomanjkanja spanca že morali poiskati zdravniško ali kakšno drugo obliko pomoči. Med najbolj popularnimi je iskanje informacij na spletu. Spanje je ključni dejavnik za dobro počutje, opozarjajo strokovnjaki. Neprespani starši pa imajo večjo možnost obolevanja za depresijo, pogosto pa se krha tudi odnos med staršema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.