O Melanii: "Ta temna slovenska duša bo prišla na plano"

Foto: profimedia Melania Trump
Prav Melania je tista, ki bi lahko uničila Donalda Trumpa.
Oglej si celoten članek

Britanska igralka Helen Mirren je že lansko leto odkrito povedala, kaj meni o ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu, nad katerim ni najbolj navdušena. Takrat ga je označila za enega zadnjih 'mizoginističnih dinozavrov' (mizoginist: kdor sovraži ženske, op. p.).

Magazin Ali Melania skuša odrezati Slovenijo iz svojega življenja?

V novem intervjuju za modno revijo Allure pa je spregovorila o prvi dami ZDA, Slovenki Melanii Trump. "Poglejte dobro staro Mel, na primer. Ona je ena potencialno najbolj vplivnih žensk na svetu, saj ga (Donalda, op.p.) lahko uniči," je odkrito povedala in dodala: "To je skoraj naredila, ko je zavrnila njegovo roko, ko ji jo je v Izraelu podal."

Pravi, da Melanio razume, saj ima tudi ona slovanske korenine. "Imam vzhodnoevropske korenine. Veste … Mi imamo temne duše. Ta temna slovenska duša bo kmalu prišla na plano," meni Mirren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:19 15. Avgust 2017.

    Zabiti Američni? Me zanima,kdo je tu zabit? Helen Mirren je doma iz Velike Britanije

  • 22:12 15. Avgust 2017.

    Ona je samo dobro plačana spremljevalka in nič več kot to.

  • 21:02 15. Avgust 2017.

    haha, američanka komentira o temnih dušah. Ja tapravi se oglašajo res.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.