O tej vnukinji Joe Biden ne govori

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Obkrožen z družino, a ena vnukinja je manjkala.
Oglej si celoten članek

Na podeželju v zvezni državi Arkansas živi dvoletnica, ki ima znanega očeta in še bolj znanega dedka. Navy Joan Roberts je vnukinja novega ameriškega predsednika, otrok, ki ga družina Biden, ki se je nazadnje na odru skupaj zbrala pred nekaj dnevi, ko je Joe Biden razglasil zmago na volitvah, ne omenja. 

Njena mama je striptizeta Lunden Roberts, s katero je imel Hunter Biden razmerje. Spoznala sta se v baru, kjer je lepotica delala. Hunter očetovstva sprva ni priznal. Ko je test očetovstva pokazal, da je dekličin oče, je danes 50-letni Hunter "težavo“ rešil tako, da je Lunden nakazal večjo vsoto denarja, Daily Mail piše, da 2,5 milijona dolarjev. Otroka menda še nikoli ni videl, menda niti njene fotografije.

"Več ta otrok ne bo dobil. Joe ne priznava, da sta iste krvi, tako kot tudi Hunter ne, in to kljub DNK testu,“ je povedal zagovornik Robertsove. Z denarjem, ki ga je Lunden dobila, je sebi in hčerki kupila hišo v vrednosti 200 tisoč dolarjev. 

Hunter, sicer po poklicu odvetnik, je danes poročen že drugič, in sicer z Melisso Cohen, s katero ima sedemmesečnega sina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.