Magazin > VIP
3120 ogledov

O tej vnukinji Joe Biden ne govori

joe biden, hunter biden Profimedia
Obkrožen z družino, a ena vnukinja je manjkala.

Na podeželju v zvezni državi Arkansas živi dvoletnica, ki ima znanega očeta in še bolj znanega dedka. Navy Joan Roberts je vnukinja novega ameriškega predsednika, otrok, ki ga družina Biden, ki se je nazadnje na odru skupaj zbrala pred nekaj dnevi, ko je Joe Biden razglasil zmago na volitvah, ne omenja. 

Njena mama je striptizeta Lunden Roberts, s katero je imel Hunter Biden razmerje. Spoznala sta se v baru, kjer je lepotica delala. Hunter očetovstva sprva ni priznal. Ko je test očetovstva pokazal, da je dekličin oče, je danes 50-letni Hunter "težavo“ rešil tako, da je Lunden nakazal večjo vsoto denarja, Daily Mail piše, da 2,5 milijona dolarjev. Otroka menda še nikoli ni videl, menda niti njene fotografije.

"Več ta otrok ne bo dobil. Joe ne priznava, da sta iste krvi, tako kot tudi Hunter ne, in to kljub DNK testu,“ je povedal zagovornik Robertsove. Z denarjem, ki ga je Lunden dobila, je sebi in hčerki kupila hišo v vrednosti 200 tisoč dolarjev. 

Hunter, sicer po poklicu odvetnik, je danes poročen že drugič, in sicer z Melisso Cohen, s katero ima sedemmesečnega sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.