Ob dveh zjutraj zahtevala bikini depilacijo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevka Rihanna, ki trenutno na Irskem snema videospot za pesem We Found Love, je spet vzbudila pozornost. Tokrat s tem, ko je ob dveh zjutraj zahtevala depilacijo bikini predela.
Oglej si celoten članek

Potem ko jo je zaradi golote na snemanju videospota okaral kmet, je Rihanna zdaj spet poskrbela, da se o njej govori. Pevka je namreč ob dveh zjutraj "nujno" potrebovala depilacijo bikini predela. Njene asistentke so takoj stopile v akcijo in začele klicati vse kozmetičarke na Irskem, vendar se ob tej uri na telefon ni oglasila nobena. Razen ene, ki je ugodila Rihannini prošnji in se sredi noči odpravila v pevkin hotel.

"Razlog za to nenavadno zahtevo je ta, da smo morali takoj zjutraj začeti s snemanjem videospota, zato nismo imeli prav veliko časa," je pojasnil vir blizu 23-letne zvezdnice. "Bilo je pravo olajšanje, ko nam je končno uspelo dobiti nekoga, da je uredil Rihannino mednožje."

Bo ostala na Irskem?

Med obiskom Belfasta pa se ne govori le o Rihannini goloti in depilaciji, temveč tudi o tem, da je oko vrgla na britanskega boksarja Dudleyja O'Shaughnessyja, ki nastopa v njenem videospotu. "Rihanna ne skriva, da ji je Dudley všeč, takoj sta se ujela," je razkril vir in dodal, da golobčka na snemanju ves čas tičita skupaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.