Magazin > VIP
31 ogledov

Ob dveh zjutraj zahtevala bikini depilacijo

Rihanna Flynet
Pevka Rihanna, ki trenutno na Irskem snema videospot za pesem We Found Love, je spet vzbudila pozornost. Tokrat s tem, ko je ob dveh zjutraj zahtevala depilacijo bikini predela.

Potem ko jo je zaradi golote na snemanju videospota okaral kmet, je Rihanna zdaj spet poskrbela, da se o njej govori. Pevka je namreč ob dveh zjutraj "nujno" potrebovala depilacijo bikini predela. Njene asistentke so takoj stopile v akcijo in začele klicati vse kozmetičarke na Irskem, vendar se ob tej uri na telefon ni oglasila nobena. Razen ene, ki je ugodila Rihannini prošnji in se sredi noči odpravila v pevkin hotel.

"Razlog za to nenavadno zahtevo je ta, da smo morali takoj zjutraj začeti s snemanjem videospota, zato nismo imeli prav veliko časa," je pojasnil vir blizu 23-letne zvezdnice. "Bilo je pravo olajšanje, ko nam je končno uspelo dobiti nekoga, da je uredil Rihannino mednožje."

Bo ostala na Irskem?

Med obiskom Belfasta pa se ne govori le o Rihannini goloti in depilaciji, temveč tudi o tem, da je oko vrgla na britanskega boksarja Dudleyja O'Shaughnessyja, ki nastopa v njenem videospotu. "Rihanna ne skriva, da ji je Dudley všeč, takoj sta se ujela," je razkril vir in dodal, da golobčka na snemanju ves čas tičita skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.