Ob teh Severininih posnetkih bi še kamen zajokal

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bolečine ob izgubi skrbništva ne skriva.
Oglej si celoten članek

Boj med Severino in Milanom Popovićem se nadaljuje. Pretekli teden je vrhovno sodišče razveljavilo odločitev sodišča v Splitu in skrbništvo nad 11-letnim sinom vrnilo očetu. Prej sta si skrbništvo delila.

Severina je v objavi na družbenih omrežjih poudarila, da do svojega otroka nikoli ni bila nasilna. "Prav nobenega razloga ni, da otrok ne bi živel v domu, kjer se je rodil, z mano, babico, ljudmi, ki jih pozna od rojstva. Zdaj so vrhovni sodniki izrekli svojo sodbo. Dvignili so roko v imenu mojega otroka, ki ga nikoli niso videli, s katerim niso nikoli govorili, ki ima svoje življenje, svoje misli in trpi, jaz pa z njim," je zapisala in dodal: " Mama sem. On je moja kaplja na dlani in zanj se bom borila do zadnje kaplje krvi."

Kako trpi, je bilo jasno vsem, ki so bili ta konec tedna priča njenemu nastopu na Jahorini. Med pesmijo Rodjeno moje, ki jo napisala za sina, so jo premagala čustva. Več v videu.

 

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:30 3. Februar 2024.

    Naj se neha cmeriti in zganjati patetiko, prej bi mislila. Njeno kurbičasto oblačenje in vedenje ima zdaj pač posledice. Pa …

  • 12:26 29. Januar 2024.

    Te estradne zvezde sploh ne bi smele imeti otrok,in igralci tudi ne, ker so zmešani ko kurji drek

  • 12:14 29. Januar 2024.

    Joka na koncertu, oblečena pa v korzet kot kakšna kurba.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.