Magazin > VIP
8818 ogledov

Ob teh Severininih posnetkih bi še kamen zajokal

severina Facebook
Bolečine ob izgubi skrbništva ne skriva.

Boj med Severino in Milanom Popovićem se nadaljuje. Pretekli teden je vrhovno sodišče razveljavilo odločitev sodišča v Splitu in skrbništvo nad 11-letnim sinom vrnilo očetu. Prej sta si skrbništvo delila.

Severina je v objavi na družbenih omrežjih poudarila, da do svojega otroka nikoli ni bila nasilna. "Prav nobenega razloga ni, da otrok ne bi živel v domu, kjer se je rodil, z mano, babico, ljudmi, ki jih pozna od rojstva. Zdaj so vrhovni sodniki izrekli svojo sodbo. Dvignili so roko v imenu mojega otroka, ki ga nikoli niso videli, s katerim niso nikoli govorili, ki ima svoje življenje, svoje misli in trpi, jaz pa z njim," je zapisala in dodal: " Mama sem. On je moja kaplja na dlani in zanj se bom borila do zadnje kaplje krvi."

Kako trpi, je bilo jasno vsem, ki so bili ta konec tedna priča njenemu nastopu na Jahorini. Med pesmijo Rodjeno moje, ki jo napisala za sina, so jo premagala čustva. Več v videu.

 

...jer što me nije ubilo... neće me ni ubit. Na njima kola nek' se slome. #rodjenomoje #jahorina #bosnaihercegovina #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavil/a Severina dne Sobota, 27. januar 2024
Komentarjev 6
  • Zvono 20:30 03.februar 2024.

    Naj se neha cmeriti in zganjati patetiko, prej bi mislila. Njeno kurbičasto oblačenje in vedenje ima zdaj pač posledice. Pa da ne izgubljam besed o nagravžnih napumpanih čobah, ki tudi ne pričajo o njeni stabilnosti. Da, sodniki gledajo tudi na vse to.

  • Avatar Garancija
    Garancija 12:26 29.januar 2024.

    Te estradne zvezde sploh ne bi smele imeti otrok,in igralci tudi ne, ker so zmešani ko kurji drek

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:14 29.januar 2024.

    Joka na koncertu, oblečena pa v korzet kot kakšna kurba.