Ob tej romantični gesti je bilo princu Harryju vidno neprijetno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ob letošnjem dnevu Nelsona Mandele je na sedežu Združenih narodov v New Yorku govor imel princ Harry.
Oglej si celoten članek

Tja ga je pospremila žena Meghan. Par se je pred Harryjevim velikim trenutkom usedel med ostale povabljence in kamere so ujele nekaj nežnih trenutkov med zakoncema Sussex.

Strokovnjak za telesno govorico, ki na Youtubu ustvarja pod vzdevkom The Body Language Guy, pa pravi, da je bilo Harryju zaradi Meghaninih dotikov neprijetno. Pri tem je izpostavil trenutek, ko jo vojvodinja moža prvič prijela za roko. 

Harry se je do tistega trenutka smejal, nato pa se je izraz na njegovem obrazu spremenil in pogledal je stran. "Tega ni mogoče spregledati. Zgrabi ga za roko. Njena roka njegovo prekriva. On pogleda stran in izpusti njeno roko," je dogodek opisal strokovnjak.

Ko se je soprog umaknil, ga je Meghan zgrabila z obema rokama. "Daj mi roko, ker si moj. Neprijetno je gledati razvoj dogodkov," je še dodal strokovnjak. 

Prizor se začne na 40 sekundi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:24 29. Julij 2022.

    Kje so časi, ko za te kraljevske zgodbice vedeli nismo. Kaj dela denar, tudi za promocijo tega se plačuje. Koga …

  • zoo
    14:13 29. Julij 2022.

    Uf, kako je srečen in zadovoljen :P

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.