Magazin > VIP
38210 ogledov

Ob tej romantični gesti je bilo princu Harryju vidno neprijetno

meghan markle, princ harry Profimedia
Ob letošnjem dnevu Nelsona Mandele je na sedežu Združenih narodov v New Yorku govor imel princ Harry.

Tja ga je pospremila žena Meghan. Par se je pred Harryjevim velikim trenutkom usedel med ostale povabljence in kamere so ujele nekaj nežnih trenutkov med zakoncema Sussex.

Strokovnjak za telesno govorico, ki na Youtubu ustvarja pod vzdevkom The Body Language Guy, pa pravi, da je bilo Harryju zaradi Meghaninih dotikov neprijetno. Pri tem je izpostavil trenutek, ko jo vojvodinja moža prvič prijela za roko. 

Harry se je do tistega trenutka smejal, nato pa se je izraz na njegovem obrazu spremenil in pogledal je stran. "Tega ni mogoče spregledati. Zgrabi ga za roko. Njena roka njegovo prekriva. On pogleda stran in izpusti njeno roko," je dogodek opisal strokovnjak.

Ko se je soprog umaknil, ga je Meghan zgrabila z obema rokama. "Daj mi roko, ker si moj. Neprijetno je gledati razvoj dogodkov," je še dodal strokovnjak. 

Prizor se začne na 40 sekundi.

 
Komentarjev 3
  • Ender3 17:24 29.julij 2022.

    Kje so časi, ko za te kraljevske zgodbice vedeli nismo. Kaj dela denar, tudi za promocijo tega se plačuje. Koga to briga morda Angleže, ki to z dovkom podpirajo, plačujejo, da dvorski izbranci ne/srečno živijo.

  • Avatar zoo
    zoo 14:13 29.julij 2022.

    Uf, kako je srečen in zadovoljen :P