Ob tem novem trendu naših vplivnic vas bo zmrazilo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Neverjetno, kaj počnejo na minus petih stopinjah!
Oglej si celoten članek

Spletne vplivnice svoje sledilce redno razvajajo z božanskimi fotografijam, letošnjo zimo, ko nas je razveselila obilica snega, pa sledijo čudovitemu, a zelo ledenemu trendu. V zasneženi naravi se za naročnike ali zasebne fotografije namreč fotografirajo v poletnih poročnih in večernih oblekah.

Tako je igralka, pevka, televizijska ustvarjalka in spletna vplivnica Antea Bitenc skupaj z možem, radijskim voditeljem Urošem Bitencem, te dni razkrila, da je za namene fotografiranja v poročni obleki na minus petih stopinjah preživela kar tri ure. Rezultat so popolne fotografije v zaledeneli Mojstrani. Priznala je, da je naslednji dan od izčrpanosti kar prespala. Za Anteo pa to ni prvi ledeni podvig letos, ob novem letu je namreč skočila v izvir Kamniške Bistrice. 

Foto: Instagram Antea Bitenc

In Antea ni edina. V snegu in ledu so v poletnih svečanih oblekah stale tudi Katarina Benček, Teja Jugovic in Špela Grošelj. Prizori so sicer čudoviti, a vse te lepe dame je zagotovo hudo premrazilo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:38 30. Januar 2021.

    vplivnice ...ha - ha

  • 13:57 30. Januar 2021.

    Vse za razpoznavnost in denar.

  • 08:27 30. Januar 2021.

    Potem pa bo-ah,mehur mi nagaja,pa pljučnico sem staknila in sem mislila,da je to konec-vendar neumnost in želja po samo"prikazovanju" nimata …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.