Obeta se film o Barbie: Ne boste verjeli, kdo jo bo igral!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V kratkem se nam obeta film o legendarni plavolaski Barbie. Internet se razburja zaradi igralke, ki naj bi prevzela glavno vlogo.
Oglej si celoten članek

Legendarna lepotička z dolgimi blond lasmi, ki ljubi modo in je svet igrač osvojila že v 60. letih, bo dobila svoj fim. Barbie je znana po tem, da ima popolno postavo, vedno urejeno pričesko in ljubi modo. Film bo na velika platna prišel šele čez dve leti.

Foto: Profimedia Amy Schumer Na internetu, predvsem na Twitterju, se ljudje zgražajo nad izbiro glavne igralke, ki bo prevzela vlogo Barbie. To naj bi bila Amy Schumer, komediantka, ki vedno poudarja, da ni popolna in da se s svojo postavo ne obremenjuje preveč. No, nekateri komentarji na Twitterju so resnično prešli mejo dobrega okusa, saj se zgražajo, češ kdo se je odločil za 'debelo' Amy.

Film bo predstavil zgodbo animirane Barbie, ki vstopi v 'resnični' svet in spozna, da ni vse v zunanji lepoti in da je najpomembnejša notranja lepota. Amyjin lik se vedno počuti kot črna ovca med vsemi lepoticami, ki jo obdajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.