Obiskovalci odnesli vse, kar ni bilo zavarovano

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kmetija, na kateri so snemali šov Kmetija: Nov začetek, je postala priljubljena izletniška točka.
Oglej si celoten članek

Danes bomo izvedeli, kdo od finalistov resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ki ga vrtijo na Planet TV, bo veliki zmagovalec in domov odnesel 50 tisoč evrov. V igri so še Darinka, Denis in Matej, a eden od njih superfinala ne bo dočakal, saj mora porota (Ema, Martin, Klemen, Leon, Elizabet in Miha) nekoga izločiti iz igre.

Kako priljubljen je bil šov, pričajo tudi zgodbice naših virov na Planet TV. Izvedeli smo namreč, da je postala kmetija, na kateri so snemali, priljubljena izletniška točka. Obiskovalci so bili tako očarani nad najbolj znano domačijo v Sloveniji, da je niso mogli zapustiti brez spominka, med drugim so odnesli celo koruzne storže.

Za koga boste vi danes navijali?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:42 13. December 2014.

    Smo včasih rekli od tri Hrvata dva tata, ob Slovencih mi zmanjka besed.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.