Objavila fotografijo iz bolnišnice, ostale mame zelene od zavisti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ženske so bile bolj kot na otroka pozorne na hrano.
Oglej si celoten članek

Emily s Havajev je pred nekaj meseci postala mamica. O prihodu novega družinskega člana je obvestila tudi svoje sledilce na Instagramu, kjer je objavila posnetek iz bolnišnice.

A bolj kot na otroka so bili nekateri pozorni na hrano, ki je stala pred njeno posteljo – dve solati, dve glavni jedi, dve sladici in steklenica pijače.

Takšnega razkošja po porodu ostale mamice niso bile deležne. "Ob takšni pogostitvi se zdi, da je rojevanje zabavno,“ je posnetek pokomentirala njena sledilka, oglasil pa se je tudi očka, ki je želel vedeti, v kateri bolnišnici je, saj bo tudi njegova žena kmalu rodila. 
Posnetek je zaokrožil tudi po spletu. Ena mama je potožila, da je po porodu dobila le sendvič, neka druga pa je razkrila, da je imela še večjo smolo, saj je bila kuhinja, ko je rodila, zaprta. "Nato sem hrano naročila, a so jo dostavili v napačno sobo,“ jo citira 24sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.