Magazin > Bizarno
22444 ogledov

Objavila fotografijo iz bolnišnice, ostale mame zelene od zavisti

porodnišnica Instagram
Ženske so bile bolj kot na otroka pozorne na hrano.

Emily s Havajev je pred nekaj meseci postala mamica. O prihodu novega družinskega člana je obvestila tudi svoje sledilce na Instagramu, kjer je objavila posnetek iz bolnišnice.

A bolj kot na otroka so bili nekateri pozorni na hrano, ki je stala pred njeno posteljo – dve solati, dve glavni jedi, dve sladici in steklenica pijače.

Takšnega razkošja po porodu ostale mamice niso bile deležne. "Ob takšni pogostitvi se zdi, da je rojevanje zabavno,“ je posnetek pokomentirala njena sledilka, oglasil pa se je tudi očka, ki je želel vedeti, v kateri bolnišnici je, saj bo tudi njegova žena kmalu rodila. 
Posnetek je zaokrožil tudi po spletu. Ena mama je potožila, da je po porodu dobila le sendvič, neka druga pa je razkrila, da je imela še večjo smolo, saj je bila kuhinja, ko je rodila, zaprta. "Nato sem hrano naročila, a so jo dostavili v napačno sobo,“ jo citira 24sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐄𝐦𝐢𝐥𝐲 • 𝐌𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐡𝐨𝐨𝐝 & 𝐋𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 (@em.drangu) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.