Objokana: Hajdi Korošec z Maldivov domov v velik šok

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hajdi žaluje …
Oglej si celoten članek

Naša nekdanja otroška zvezdnica, danes pa uspešna podjetnica in spletna vplivnica Hajdi Korošec, je z družino na Maldivih preživela sanjske prvomajske praznike, ko je prišla domov, pa jo je čakala velika žalost. Hajdi je na Instagramu v solzah povedala, da se je v ponedeljek ponoči za vedno poslovil njen pasji ljubljenec Gucci, ki ji je zvesto stal ob strani kar dvanajst let.

Foto: Instagram Hajdi Korošec

Povedala je, da jo je očitno počakal, da pride domov, nato pa se je za vedno poslovil. Hajdi pravi, da te tako iskreno rad kot ljubljenček ne mora imeti noben človek in da jo vsi pasjeljubci zagotovo razumejo. Da bi vsaj malo omilila žalost ob tej izgubi, pa se je vrgla v delo. Drži se, Hajdi! 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 16:42 2. Junij 2021.

    Sicer pa koliko el.elektrarn je bilo že letos vzrok za požar...sigurno preveč

  • 12:44 4. Maj 2021.

    Pravi pogrom forumašev, kaj ljudje ne smejo izražat empatije in odnosa do domačih živali. Kakšna nestrpna, brezčutna družba postajamo, ampak …

  • 10:44 4. Maj 2021.

    Bolano.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.