Magazin > VIP
68214 ogledov

Objokana: Hajdi Korošec z Maldivov domov v velik šok

Hajdi Korošec Instagram
Hajdi žaluje …

Naša nekdanja otroška zvezdnica, danes pa uspešna podjetnica in spletna vplivnica Hajdi Korošec, je z družino na Maldivih preživela sanjske prvomajske praznike, ko je prišla domov, pa jo je čakala velika žalost. Hajdi je na Instagramu v solzah povedala, da se je v ponedeljek ponoči za vedno poslovil njen pasji ljubljenec Gucci, ki ji je zvesto stal ob strani kar dvanajst let.

Hajdi Korošec | Avtor: Instagram Instagram

Povedala je, da jo je očitno počakal, da pride domov, nato pa se je za vedno poslovil. Hajdi pravi, da te tako iskreno rad kot ljubljenček ne mora imeti noben človek in da jo vsi pasjeljubci zagotovo razumejo. Da bi vsaj malo omilila žalost ob tej izgubi, pa se je vrgla v delo. Drži se, Hajdi! 

 

Komentarjev 21
  • Ender3 12:44 04.maj 2021.

    Pravi pogrom forumašev, kaj ljudje ne smejo izražat empatije in odnosa do domačih živali. Kakšna nestrpna, brezčutna družba postajamo, ampak za to niso krivi ne politika, ne mediji.

  • ivo5 10:44 04.maj 2021.

    Bolano.

  • grega2 10:41 04.maj 2021.

    Tud men je lani po 13-ih letih, pa 3leta nazaj oče, pa 12let nazaj mama, pa sva enakih let.. Tko da to ni neki najhujšega, na žalost je to del življenja, so lepi časi, pa tudi slabi