Magazin > Bizarno
87623 ogledov

Psa s srce parajočim sporočilom pustil na klopci

pes The Dodo
Pes je bil prestrašen in agresiven. Ko so prebrali sporočilo, so razumeli, zakaj.

Iz Mehike poročajo o ganljivi zgodbi prestrašenega psa, ki ga je lastnik zvezal na klopco in ga tam pustil s sporočilom, ki seže do srca.

Psu, ki je bil travmatiziran, se nihče ni mogel približati. Takoj je začel renčati, celo takrat, ko so mu prinesli hrano in vodo. 

Ko je nekdo prišel do sporočila, ki je ležalo ob kosmatincu, so razumeli, zakaj se revček tako obnaša. 

"Živijo, prosim, odpelji me domov: Max. Prosim, posvojite tega psa in dobro poskrbite zanj. Strašno me boli, da ga moram pustiti tukaj, a to sem moral storiti, ker so ga moji svojci zlorabljali in ga je bilo v takšni situaciji zelo težko gledati. Torej, če to berete in se vas je sporočilo dotaknilo, ga vzemite in poskrbite zanj. V nasprotnem primeru pustite to sporočilo tukaj, da ga bo lahko kdo drug prebral in psa sprejel k sebi. Hvala vam,“ je pisalo na listku

Max, ki je bil ob najdbi star sedem mesecev, se je na srečo pomiril in prostovoljci so ga lahko umaknili na varno. Da bi čim prej pozabil na svojo preteklost, mu je sedaj ime Boston. 

Komentarjev 2
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 20:15 03.maj 2021.

    Kaj je pa v spporočilu kaj takega!? Če bi model res rad dobro psu bi sam poiskal tipel dom za njega,ne pa, da ga pusti in kar bo bo! Takega bi v zapor dal;!! Hvala Bogu, da so se našli ...prikaži več ljudje!!! Ampak preveč dakeč preveč je takoga zapostavljanja in rpinčenja živali!!! ŽIVALI SO ČUTEČA BITJA! VEČJA ČUSTVA IN VEČJE SRCE IMAJO KOT ČLOVEK!!! ČLOVEK JE POŠAST!!!

  • 154bb981b46dec9676b53ddcf41cbd570c99c952 08:11 03.maj 2021.

    Človek je največja pošast vesolja.