Magazin > VIP
20933 ogledov

Žalovanje: Za Ulo Furlan je april najtežji mesec v letu

Ula Furlan Instagram
Tako lepo se voditeljica, igralka in spletna vplivnica še danes spominja svojega očeta.

Danes, 22. aprila, mineva šestnajst let odkar je umrl znani slovenski scenarist in filmski kritik Silvan Furlan, oče naše priljubljene voditeljice in igralke Ule Furlan. Ula se mu je na Instagramu poklonila s prelepimi fotografijami in besedami ter razkrila, da je april tudi po vseh teh letih zanjo še vedno najtežji čas v letu.

"Ti dnevi prihajajo, ko sva se še zadnjič na polno objela na klopci … te dnevi, ko sem te z rokami v zrak in 'wannabe' napetih mišic videla skozi okno. Te dnevi v aprilu mi po vseh teh letih še vedno ne stečejo povsem zlahka. Hvala, da si šel plesat z mano na valeti. Čeprav si srednje rad se vrtel in stiskal po plesišču. Hvala, da si me peljal v Pariz in na Pigalle in v Versaille in na cafe au lait in prvič na metro. Da si od nekdaj me čuval, zame gradil, odmikal oblake in odstiral sonce. Me imel rad kot nihče in noben, z vsem, kar si bil in s tako neizmerno nežnostjo in strahom v grlu, da bom le srečno živela. /.../ In hvala, da ti nikoli ni zmanjkalo časa zame. Do takrat, ko ga je zmanjkalo za naju. Neskončno te maram. In vem, da si tu. Te pa pogrešam. Še zmeraj in skoz," so stavki, ki jih je Ula ob obletnici smrti zapisala v spomin na ljubljenega očeta. 

Ula Furlan | Avtor: Instagram Instagram

Ula Furlan | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice