Obleke na oskarjih razočarale na celi črti

Foto: Profimedia emma roberts Foto: Profimedia Michelle Williams Foto: Profimedia Alan Cumming Foto: Profimedia Amy Adams Foto: Profimedia Blanca Blanco Foto: Profimedia Casey Affleck Foto: Profimedias Charlize Theron Foto: Profimedia Dakota Johnson Foto: Profimedia Dev Patel Foto: Profimedia Diane Kruger Foto: Profimedia Emma Stone Foto: Profimedia Janelle Monae Foto: Profimedias Justin Timberlake, Jessica Biel Foto: Profimedia Leslie Mann, judd apatow. Foto: Profimedia Mel Gibson Foto: Profimedia Nicole Kidman Foto: Profimedia Octavia Spencer Foto: Profimedia Pharrell Williams Foto: Profimedias Scarlett Johansson Foto: Profimedia Sharon Ston Foto: Profimedia Tom Ford Foto: Profimedia Viola Davis
Čeprav podelitev oskarjev velja za najbolj prestižno prireditev v Hollywoodu so zvezdnice tokrat razočarale s svojimi modnimi odločitvami.
Oglej si celoten članek

Na 89. podelitvi filmskih nagrad oskarjev so bili modni kritiki tokrat razočarani nad odločitvami največjih filmskih zvezdnic. Razočarali sta tudi Scarlett Johansson in Charlize Theron, ki veljata za kraljici rdečih preprog. Modni kritiki so se spraševali, zakaj se je Dakota Johnson odločila za zlato obleko, ki je zaradi pentlje spominjala na kuhinjski predpasnik. 27-letna igralka Blanca Blanko pa je presenetila z visokim razporkom in v nekem trenutku tudi razkrila, kaj se skriva pod obleko. Na srečo je imela oblečene spodnjice, tako da do večjega škandala ni prišlo.

Moški so se odločali za večno klasiko – črna obleka in metuljček ali kravata ter bela ali črna srajca. Edini, ki si je dovolil biti malce bolj drzen je pevec Pharell Williams.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.