Magazin > Lepota & telo
201 ogledov

Obleke na oskarjih razočarale na celi črti

Leslie Mann, judd apatow.
1/22
Profimedias
Čeprav podelitev oskarjev velja za najbolj prestižno prireditev v Hollywoodu so zvezdnice tokrat razočarale s svojimi modnimi odločitvami.

Na 89. podelitvi filmskih nagrad oskarjev so bili modni kritiki tokrat razočarani nad odločitvami največjih filmskih zvezdnic. Razočarali sta tudi Scarlett Johansson in Charlize Theron, ki veljata za kraljici rdečih preprog. Modni kritiki so se spraševali, zakaj se je Dakota Johnson odločila za zlato obleko, ki je zaradi pentlje spominjala na kuhinjski predpasnik. 27-letna igralka Blanca Blanko pa je presenetila z visokim razporkom in v nekem trenutku tudi razkrila, kaj se skriva pod obleko. Na srečo je imela oblečene spodnjice, tako da do večjega škandala ni prišlo.

Moški so se odločali za večno klasiko – črna obleka in metuljček ali kravata ter bela ali črna srajca. Edini, ki si je dovolil biti malce bolj drzen je pevec Pharell Williams.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.