Oboževalka ji grozi s samomorom

Foto: Žurnal24
Ameriška igralka Demi Moore, preko spleta prejema vse mogoče izpovedi svojih oboževalcev. Tokrat je bila med njimi tudi samomorilska grožnja.
Oglej si celoten članek

Ashton je grožnjo že obrnil sebi v prid. © Flynet/JLP

 
Igralkin spletni blog Twitter postaja bolj kot ne spovednica za obupane oboževalce. Pretekli teden je imela 46-letnica opravka z oboževalko, ki se je želela s plastičnimi operacijami spremeniti v kopijo zvezdnice. A tokrat jo je doletelo še hujše.

Samomorilsko sporočilo

Demi je v četrtek zvečer prejela šokatno sporočilo, ki se je glasilo: "Zanima me, če bi kdo opazil, če bi se ubila.“ Kmalu zatem je sledilo sporočilo: "Vzela sem nož, velik in oster. Najbolje bo, da si odrežem kar celo roko in izkrvavim.“ Igralka se je takoj odzvala s sporočilom, v katerem je zapisala, da upa, da tega ne misli resno. Skrbniki bloga Twitter so takoj ukrepali in poslali policijo na dom zblaznele oboževalke. Ti so jo našli živo v svojem stanovanju, a so jo kljub temu odpeljali v bolnišnico.

Neprijetno izkušnjo pa je že sebi v prid obrnil Demijin partner, Ashton Kutcher , ki je o ženini izkušnji duhovičil na svojem portalu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.