Magazin > VIP
15 ogledov

Oboževalka ji grozi s samomorom

Žurnal24 main
Ameriška igralka Demi Moore, preko spleta prejema vse mogoče izpovedi svojih oboževalcev. Tokrat je bila med njimi tudi samomorilska grožnja.

Ashton je grožnjo že obrnil sebi v prid. © Flynet/JLP

 
Igralkin spletni blog Twitter postaja bolj kot ne spovednica za obupane oboževalce. Pretekli teden je imela 46-letnica opravka z oboževalko, ki se je želela s plastičnimi operacijami spremeniti v kopijo zvezdnice. A tokrat jo je doletelo še hujše.

Samomorilsko sporočilo

Demi je v četrtek zvečer prejela šokatno sporočilo, ki se je glasilo: "Zanima me, če bi kdo opazil, če bi se ubila.“ Kmalu zatem je sledilo sporočilo: "Vzela sem nož, velik in oster. Najbolje bo, da si odrežem kar celo roko in izkrvavim.“ Igralka se je takoj odzvala s sporočilom, v katerem je zapisala, da upa, da tega ne misli resno. Skrbniki bloga Twitter so takoj ukrepali in poslali policijo na dom zblaznele oboževalke. Ti so jo našli živo v svojem stanovanju, a so jo kljub temu odpeljali v bolnišnico.

Neprijetno izkušnjo pa je že sebi v prid obrnil Demijin partner, Ashton Kutcher , ki je o ženini izkušnji duhovičil na svojem portalu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.