Oboževalke zgrožene nad novo tetovažo Justina Bieberja

Foto: Profimedia Justin Bieber
Niso navdušene.
Oglej si celoten članek

Justin Bieber je že nekaj let 'obseden' s tetovažami in si vsake toliko časa privošči novo. Do zdaj so bile nad izbiro motivov in delov teles, ki si jih je pevec poslikal, oboževalke zadovoljne. Še več, menile so, da ga tetovaže naredijo še bolj seksi.

No, o novi tetovaži imajo popolnoma drugačno mnenje. Nad njo so zgrožene in so ga pod svežo fotografijo spraševale, zakaj se je odločil za kaj tako drastičnega. "Kaj si naredil s svojim telesom?" je zapisala ena od oboževalk, druga pa: "Imam samo eno vprašanje … ZAKAJ?!" Seveda so se pod komentarji javili tudi tiste oboževalke, ki Bieberja branijo in menijo, da je to njegovo telo in da lahko z njim počne, kar sam želi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.