Obsedena z mostovi

Foto: Žurnal24 Renate čuti do mostov posebno naklonjenost. (Foto: Shutterstock)
Avstrijka, ki je zaljubljena v mostove, bo več kot 80 tisoč evrov namenila za izgradnjo tematskega parka, v katerem bo izkazala svojo čudaško ljubezen.
Oglej si celoten članek

Ljubiteljica mostov Renate Theissi bo svoje življenjske prihranke vložila v park, ki bo kot glavni predmet predstavljal različne mostove. Samska 39-letnica je priznala, da svojega časa nikoli ni zapravljala za moške. "Nikoli se nisem posvečala romantiki, moškim in zmenkom. Veliko raje imam leseno ogrodje mostu kot moškega," je dejala Renate.

"Ko so se moje prijateljice igrale s punčkami, sem jaz zgradila prvi model mostu. Pozno v noč sem brala knjige o mostovih, konstrukcijah in gradila svoje," je še dejala.

Park bo napolnila z mnogimi starimi mostovi, ki jih je zgradila, poleg tega pa bo tematski park obogaten še z več kot štiri tisočimi knjigami o mostovih, ki so v lasti Avstrijke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.